Nintendo Switch

Lego Horizon Adventures izlazi za praznike

Primećen od strane Reddit korisnika foreveryoung1108, sada obrisana stranica na PlayStation Store sajtu je navela igru kao da ima datum izlaska 14. novembar na PS5, PC i Nintendo Switch. Nedavno je taj datum potvrđen na Nintendo Directu

Nintendo je održao Nintendo Direct Partner Showcase juče. Igra je predstavljena na prethodnom Nintendo Directu, tako da se najava datuma praktično i očekivala

Najavljen tokom junskog Summer Game Fest showcasea, akciona avantura će pogoditi PS5, PC i Nintendovu konzolu ove praznične sezone.

Kooperativno razvijena od strane Sonijevog Guerrilla Games i Studio Gobo, ona se opisuje kao “razigrana i lagana priča inspirisana događajima iz sveta Horizon”.

Podržavajući lokalni i online co-op, omogućava da se do dva igrača “pridruži lovcu na mašine Aloju dok vodi šareni tim heroja na misiji da spase svet i nauči tajne svoje prošlosti”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top