PC

Stellar Blade 2 će koristiti Unreal Engine 5

Stellar Blade je bio jedno od najmasivnijih izdanja godine i najveće za Shift Up. Developeri trenutno rade na PC verziji naslova jer veruju da će PC izdanje biti mnogo veće od PS5.

Štaviše, developeri su ranije potvrdili planove za nastavak. Takođe smo uočili oglas za posao za 3D Background Modeler, što sugeriše da će tim koristiti Unreal Engine 5 za Stellar Blade 2.

Shift Up ima različite oglase za posao za Stellar Blade IP, potvrđujući da tim radi na projektima za budućnost. Prema oglasu za 3D Background Modeler, tim želi da zaposli developere koji imaju iskustva sa Unreal Engine 5.

“Iskustvo korišćenja Unreal Engine 5”

  • Shift Up oglas

Pošto se ova izjava nalazi u preferovanom delu, čini se da je gotovo izvesno da će se ovaj engine koristiti za nastavak.

Štaviše, zahtev traži iskustvo u razvoju AAA konzolnih igara, što sugeriše da je ovo potpuno novi projekat, za razliku od više sadržaja za prvi Stellar Blade.

Originalna igra je prodala milion jedinica za samo dva meseca. Takođe se oslanjala na Unreal Engine 4, tako da je odluka tima da koristi Unreal Engine 5 čini se prirodnim napredovanjem.

Nedavno je primećeno da je studio nedavno zaposlio više developera za nastavak.

Dok potencijalni nastavak zvuči uzbudljivo, Shift Up se trenutno fokusira na PC port. Štaviše, roadmap je već dostupan za one koji žele da vide kratkoročne planove studija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top