PC

The Witcher 4 na pragu ulaska u punu produkciju

The Witcher je bila jedna od najuspešnijih franšiza za CDPR, a nakon uspeha The Witcher 3, najnoviji dodatak franšizi ima velike cipele da ispuni.

Da bi održali uzbuđenje, developeri su ažurirali fanove o napretku RPG-a od prošle godine, jer je izveštavano da će tim početi da radi na The Witcher 4 u 2024. sa oko 400 developera.

Trenutno se 65% svih developera fokusira na ovaj RPG, a CDPR je skoro završio sa preprodukcijom.

CD Projekt RED je objavio svoj najnoviji izveštaj o zaradi za prvu polovinu 2024. godine, gde je tim takođe dao investitorima ažuriranje o projektima na kojima rade.

Pričajući o The Witcher 4, sa kodnim imenom Polaris, Michał Nowakowski, zajednički izvršni direktor CDPR-a, je izjavio da se tim približava velikoj prekretnici, kraju faze preprodukcije.

“Njegov razvojni tim se približava velikoj prekretnici, koja će označiti kraj faze preprodukcije.”

  • Michał Nowakowski

Ovo će odmah dovesti do prelaska na punu fazu produkcije, označavajući ogromnu prekretnicu. Prekretnica bi takođe trebalo da znači da će rad na The Witcher 4 biti u punom zamahu pre kraja 2024. godine.

Izjavljeno je da je 2024. bila zauzeta za CDPR jer je tim radio na dva velika RPG-a istovremeno, uključujući nastavak Cyberpunk 2077. Developer se nada da će ući u fazu planiranja za ovaj nastavak uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top