PC

Zombies Mod za Black Ops 6 detaljno prikazan tokom COD Next događaja

Kao deo COD Next događaja posvećenog nadolazećem Black Ops 6, Activision i Treyarch su detaljno prikazali razne aspekte igre, među kojima se nalazi i uvek interesantni Zombies mod.

Black Ops 6 Zombies će biti lansiran sa dve mape, Liberty Falls i Terminus Island, sa povratkom rundnog gejmpleja. U zapadnovirdžinijskom gradu Liberty Falls, igrači će pronaći “izgrađen svet” koji ističe priče ljudi koji su nekada tamo živeli. Štaviše, biće i nekoliko sporednih zadataka širom obe mape.

Black Ops 6 Zombies devs su prigrlili 90-te i nostalgiju u Liberty Falls, donoseći elemente kao što su prodavnica stripova, video prodavnica, kuglana i još mnogo toga u ovaj svet. Pored toga, vajbovi Liberty Falls i Terminus su veoma različiti, pri čemu se prva čini obmanjujuće sigurnom na početku, a druga je mračna i tmurna tokom celog vremena.

Developeri su otkrili neke nove igračke sa kojima se igrači mogu igrati u Black Ops 6 Zombies. Prvi je Thrustodyne M23, koji će vam pomoći da brzo pokosite nemrtve. Još jedan dodatak je Zombies Wunderwaffe DG-2, spreman da šokira svakoga ko vam se nađe na putu. Igrači mogu takođe da supernaplaćuju svoju posvećenu opciju Melee sa novim Melee Macchiato, dostupnom na Perk Machines širom mape.

Igrači će takođe pronaći jedinstvene zamke na svakoj mapi, tako da biste trebalo da “pokrenete Aetherella Trap u Liberty Falls Comic Shop ili Dark Aether Field Trap da biste ostavili posebno iznenađenje za naše propadajuće prijatelje”.

Kako je ranije pomenuto, poboljšanja kao što su čuvanje i izlazak iz solo mečeva, pridruživanje napretku prijateljskog meča u bilo kom trenutku i pauziranje solo mečeva biće dostupna za Black Ops 6 Zombies. Takođe, developeri su otkrili da se troškovi vrata sada mogu deliti između igrača, oklop se može kupiti kroz Wall Buys u Terminus Island i Liberty Falls, za igrača specifični loot će biti predstavljen, a samooživljavanje će biti ograničeno na 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top