Vesti

Square Enix gasi Final Fantasy Brave Exvius mobilnu igru

Od svih velikih izdavača konzolnih igara, Square Enix je bio jedan od najviše privrženih mobilnoh platformi – objavljujući tonu portova kao i posvećenih mobilnih naslova. Jedan od njegovih najuspešnijih je bio Final Fantasy Brave Exvius; i tako kao iznenađenje dolazi najava da igra zatvara svoje usluge ovog oktobra.

Najavom na Facebooku, tim iz Square Enix-a je otkrio tužnu vest, rekavši:

“Hvala vam što igrate FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS. Žalimo što moramo da najavimo da smo doneli tešku odluku da prekinemo FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS uslugu aplikacije od 30. oktobra 2024. u 23:59 (PDT). Od FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS Razvojnog tima, izvinjavamo se zbog teške odluke, ali smo iskreno zahvalni na podršci koju smo dobili od naših igrača.”

U prilično oštrom potezu, nakon završetka usluge “svi nalozi igrača će biti obrisani” – označavajući kraj onoga što je skoro deceniju dugo putovanje za neke igrače.

Za neupućene, Final Fantasy Brave Exvius je prvi put lansiran širom sveta u junu 2016. godine, a od tada je ažuriran i dodavan brojnim puta, uključujući i tonu zanimljivih i jedinstvenih krosovera – samo neki od njih su uključivali: NieR: Automata; Deus Ex: Mankind Divided; Just Cause 3; Xenogears; Fullmetal Alchemist i čak Ariana Grande.

Vredi napomenuti da će igra ostati aktivna i igriva u Japanu, ali za ostatak sveta, jedna od najduže dostupnih mobilnih igara Square Enixa dolazi do definitivnog kraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top