PlayStation 5

Black Myth: Wukong je prikrivena PS5 ekskluziva

Postoje su razna izveštavanja oko Black Myth Wukong i statusa njegove Xbox verzije. Dok je Microsoft nagovestio da postoji ugovor o vremenskoj ekskluzivnosti sa Sonijem, zadržavajući igru van Xbox Series X/S konzola. Sada, čini se da postoji neki dokaz za to.

Forbs reporter, Paul Tassi, i WindowsCentral’s Jez Corden su obojica izvestili da postoji ekskluzivni ugovor na mestu između studija Game Science i Sonija, prema izvorima sa znanjem o situaciji.

Sony nije javno komentarisao nikakav vid aranžmana za Black Myth: Wukong i takođe nije mnogo uradio da bi promovisao igru. Game Science je takođe negirao da je ekskluzivni ugovor na mestu, umesto toga opirajući se da kaže da je potrebno više vremena da se optimizuje igra za Xbox, što je rezultiralo odloženim izlaskom.

Ako je tačno da postoji tajni ekskluzivni ugovor na mestu ovde, onda bi to bila veoma podmukla taktika. Microsoft je već pretrpeo veliki PR udarac prošle godine kada Baldur’s Gate 3 nije bio u mogućnosti da se lansira na Xbox Series X/S zbog toga što Xbox Series S nije bio u mogućnosti da se nosi sa lokalnim co-op. Lokalni co-op je takođe ranije bio otkazan za Halo Infinite zbog problema sa performansama. Prikriveni ekskluzivni ugovor za Black Myth: Wukong bi nastavio ovaj narativ da je Xbox težak za razvoj zbog ograničenja Series S konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top