PC

Dobijamo novi Starcraft? Blizzard razvija AAA FPS RPG igru

Blizzard Entertainment, studio iza poznatih franšiza kao što su Overwatch i Diablo, radi na novoj AAA RPG igri. Studio je bio na udaru zbog prosečnog Overwatch 2, ali čini se da aktivno rade na svom sledećem projektu.

Kompanija je ranije radila na survival igri, a fanovi su bili oduševljeni zbog toga. Čak su i developeri izjavili da su uzbuđeni da pokažu šta su uradili. Međutim, kada je Microsoft akvizicija pala na svoje mesto, igra je otkazana uprkos godinama razvoja.

Ovaj novi projekat je isplivao na internet putem Linkedin profila Chrisa McCabea, višeg direktora za upravljanje proizvodima. Prema profilu, nova igra Blizzarda je AAA RPG FPS naslov koji se razvija za PC i konzole.

Ažuriranje ne otkriva mnogo osim da je igra u razvoju od aprila. Međutim, s obzirom na to da je Xbox ranije nagoveštavao StarCraft oživljavanje, fanovi spekulišu da Blizzard možda priprema da vrati ovu franšizu.

Dok je original lansiran 1998. godine i bio je RTS, fanovi su dugo zahtevali StarCraft RPG.

Blizzard Entertainment ima nekonzistentan rekord kada je u pitanju razvoj igara. Imali su projekte u radu godinama, a otkazali su ih. Dakle, dok je ideja zanimljiva, videće se da li će se pretvoriti u nešto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top