Vesti

Fanovi strahuju da će GTA 6 Xbox izdanje biti odloženo zbog slabijeg Series S modela

Dok je GTA 6 još godinu dana daleko od svog lansiranja, naslov već stvara uzbuđenje u industriji.

Dok se čini da su svi prilično pozitivni, još uvek postoji nekoliko zabrinutosti, uključujući i one vezane za frejmrate. Xbox fanovi su takođe zabrinuti zbog toga što bi GTA 6 mogao biti odložen na njihovoj platformi zbog Xbox Series S.

Nedavno su mnogi Xbox fanovi diskutovali na NeoGAF-u o tome šta bi se dogodilo ako bi Xbox Series S postao razlog za kašnjenje GTA 6 na platformi.

Mnogi fanovi su se složili da bi to bilo moguće, jer su dva od najvećih izdanja u poslednje 2 godine, Baldur’s Gate 3 i Black Myth: Wukong, već bile odložene na Xbox-u. Larian, posebno, se mučio da dobije split-screen na Xbox Series S i na kraju je uklonio funkciju u potpunosti.

Mnogi fanovi smatraju da je ovo legitimna zabrinutost jer će GTA 6 biti veoma ambiciozan. Igra se već očekuje da će ciljati 720p 30FPS na ovom hardveru, tako da konzola možda neće biti u mogućnosti da se nosi sa Rockstarovim radom. Važno je napomenuti da Stalker 2 trenutno radi ispod 30FPS na ovom hardveru.

Mnogi fanovi takođe veruju da bi Rockstar mogao da prođe sa Series X-only izdanjem u takvoj situaciji.

Ako je bilo šta, oni će sigurno objaviti za Series X pored PS5 verzije.

  • Korisnik Certinty

Drugi su tvrdili da je studio toliko veliki da se ne bi suočio sa istim problemima kao Larian ili Game Science. Gledajući odgovore, jasno je da mnogi imaju puno poverenja u Rockstar.

Dok će PS5 nesumnjivo biti najveća platforma za GTA 6 pri izlasku, Xbox još uvek ima značajnu bazu korisnika u SAD-u. Ovde će GTA 6 najviše zablistati, tako da je malo verovatno da će Rockstar ignorisati platformu kao što je Xbox.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top