PC

Kritike upućene ka Star Wars Outlaws primorale Ubisoft da onemogući Youtube komentare

Star Wars Outlaws je suočen sa mnogo kritika pre i posle izlaska. Teško da iko priča o igri, a to je ozbiljno zabrinjavajuće za Ubisoft, s obzirom na to da je alocirala najveći budžet za ovu igru.

Mnogi su takođe kritikovali borbene mehanike. Kritike od strane fanova se povećavaju svakodnevno, što se čini da je postalo previše za Ubisoft. Zbog toga je gaming gigant bio primoran da onemogući YouTube komentare na najnovijem lansiranom trejleru.

Kako vidite gore, Ubisoft je onemogućio sekciju komentara i lajkova na lansiranom gameplay trejleru. To pokazuje da fandom i izdavač trenutno ne vide sve istim očima.

Star Wars Outlaws je kritikovan iz mnogih razloga. Jedan od njih je da Ubisoft previše fokusira na privlačenje moderne publike, ignorišući povratne informacije od onih koji su igrali njegove igre od početka 2000-ih.

Drugi razlozi se kreću od tehničkih problema do fundamentalnih odluka o gejmpleju. Igra pada na samo 720p da bi se postiglo 60FPS na modernim konzolama i preuzima preko 20GB VRAM na PC-u na 4K rezoluciji. Naravno, ovo će frustrirati fandom.

Na društvenim mrežama, mnogi su takođe podelili smešne klipove bugova koji ističu loše animacije lica i nedostatak poliranja. Međutim, priznavanje ovih problema bi i dalje bilo bolje nego ignorisanje ih kao što to radi Ubisoft.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top