PC

Zbog lošeg lansiranja, Star Wars Outlaws ima 4,6 prosečnu ocenu korisnika

Star Wars Outlaws je objavljen prošle nedelje sa pristojnim prijemom od strane kritičara. Iako su mnogi priznali da to nije najveća Star Wars priča o uspehu, videli su potencijal u Ubisoftovoj viziji.

Uprkos prijemu, postojao je jasan nedostatak buke oko ovog izdanja prošle nedelje. Čak i sa najvećom marketinškom kampanjom izdavača, fanovi se ne čine previše uzbuđenim zbog Star Wars Outlaws. Gledajući na Metacritic, čini se da je igra takođe podvrgnuta bombardovanju recenzija.

U vreme pisanja, više od 50% ukupnih recenzija je negativno. Sa više od 120 takvih recenzija, prosečna ocena korisnika je pala na samo 4.6.

Gledajući recenzije, korisnici su ukazali na iste kritike kao i za prošle Ubisoft igre. Bledi open world, zastarele mehanike i brojne greške su neke od čestih pojava u svim ovim recenzijama.

Štaviše, čini se da su korisnici pronašli da su i animacije lica prilično razočaravajuće. Neki su takođe ukazali na repetitivnost i rudimentarni stealth kao mane koje sprečavaju igru da dostigne svoj puni potencijal.

Ipak, ovi elementi ne čine igru 0/10 ili 1/10, kao što bi vas većina korisničkih ocena na Metacriticu navela da verujete. Da biste saznali više o Star Wars Outlaws, predlažemo da pročitate našu detaljniju recenziju.

Sa ukupno negativnim sentimentom prema Massive Entertainmentovoj verziji Star Wars sveta, biće zanimljivo videti kako će se Star Wars Outlaws pokazati. Kao Ubisoft-style open-world iskustvo, igra je skoro bila garantovana da bude hit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top