PC

Analitičar otkriva da je Concord prodao tričavih 25.000 kopija

U nedavnoj industrijskoj proceni, procenjeno je da je Concord, Sonijev problematični multiplayer hero shooter, možda prodao samo oko 25,000 kopija na svim platformama. Igra se suočila sa širokim kritikama od svog najave, prikupljajući slab odgovor i dostižući maksimalan broj igrača od oko 700 na Steamu.

Trenutno, baza igrača za Concord na Steamu se smanjila na jedva 93 pojedinca. Prema analizi Circana, “manje od 0,2% aktivnih PS5 igrača” se bavilo naslovom u vreme njegovog izlaska. Prodajne brojke dobijene od IGN-a sugerišu da je približno 10,000 kopija Concorda prodato na Steamu, što znači da je preostalih 15,000 jedinica od procenjenih ukupnih 25K prodatih za PlayStation 5.

Mat Piscatella iz Circana je istakao ključne probleme iza Concordovog nedovoljnog učinka, pripisujući ga “niskoj svesti i nameri kupovine među igračima video igara”. Štaviše, analitičar je takođe izjavio da je nedostatak uspostavljene baze fanova iza igre zahtevao snažnu marketinšku strategiju, koja mu je očigledno nedostajala.

Štaviše, igra se suočila sa izazovima u smislu promocije, sa svojim prvim trejlerima objavljenim samo nekoliko meseci pre njenog lansiranja. Sa relativno visokom cenom, Concord se mučio da se takmiči sa uspehom sličnih besplatnih igara na današnjem tržištu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top