PC

Microsoft izgleda radi na više Transformers igara

Activision je napravio mnogo voljenih licenciranih igara tokom godina, od kojih su mnoge izgubljene u vremenu. Sa Microsoftom koji je kupio Activision ove godine, postoji neka nada da ćemo videti povratak nekih klasičnih igara. Hasbro je već javno rekao da želi da Microsoft vrati neke od Activision-objavljenih Transformers igara, a sada se tvrdi da Microsoft Studios zaista rade na Transformers-vezanim projektima.

Zbog isteka licenci, Activisionove stare Transformers igre kao što su Fall of Cybertron, Rise of the Dark Spark, War for Cybertron i Transformers: Devastation su sve nedostupne za kupovinu. U intervjuu prošle godine, pre nego što je Microsoft završio svoju akviziciju Activisona, Hasbro je izrazio želju da vidi povratak tih igara u nekom obliku ako Microsoft-Activision dil prođe.

Sada, samo godinu dana kasnije, stari Transformers fan forum je bacio nešto novo u mlin glasina – navodno, Microsoft aktivno radi na dva Transformers projekta.

Očekuje se da će ovo biti reizdanja starijih, sada nedostupnih Transformers naslova, War for Cybertron i Fall of Cybertron, umesto potpuno nove igre. Međutim, postoji malo dokaza da bi se potvrdile ove tvrdnje u ovom trenutku, osim činjenice da je Hasbro aktivno izrazio želju da vrati stare Activision-objavljene igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top