PC

U razvoju su dva Black Myth: Wukong DLC-a

Black Myth: Wukong je igra prilično pristojne veličine/obima. Imate malo više od 30 sati da završite glavnu priču koja se proteže na šest poglavlja i preko 60 sati za komplecioniste. Međutim, izveštaj navodi da bi akcioni RPG mogao biti duži da nije bilo budžetskih ograničenja.

Prema novom izveštaju, Game Science planira da objavi 2 DLC-a za Black Myth: Wukong pre svoje sledeće igre. Kraj je ostavio otvorena vrata za novu priču koja će nesumnjivo biti istražena sa DLC-ovima, umesto nastavka.

Igra nije uporediva sa sličnim naslovima kao što je Elden Ring u smislu dužine, ali to je zbog budžeta. 13 poglavlja je smanjeno na 6, što je još uvek rezultiralo prilično dugom igrom.

Ali sa DLC-ovima, Game Science ima mnogo toga da ponudi. Za početak, budžet sigurno neće biti problem jer je igra nadmašila svačija očekivanja. Prodato je preko 10 miliona jedinica za samo tri dana, a broj mora biti mnogo veći sada, tako da developeri imaju mnogo sa čime da rade.

Leaker takođe navodi da će nastavak biti napravljen nakon DLC-a.

Nema mnogo toga što bismo želeli da vidimo da se promeni sa DLC-ovima. Igra je već prilično dobra kakva jeste. Developer samo treba da replicira trenutnu formulu sa ekspanzijama.

Međutim, akcioni RPG bi mogao da koristi malo rada sa optimizacijom jer radi prilično loše na konzolama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top