Nintendo Switch

Nešto vezano za Switch 2 će se odigrati ovog meseca, tvrdi insajder

Nakon godina glasina, curenja i špekulacija, Nintendo je konačno potvrdio da zaista rade na nasledniku Nintendo Switcha – navodeći da će biti objavljen tokom ove fiskalne godine. Prema jednom insajderu, to bi zapravo moglo biti objavljeno mnogo ranije nego što se očekivalo.

Poznati insider Christopher Dring je preko Twittera izjavio da je šef Gamesindustry.biz čuo “šaputanja u industriji oko ‘nečeg’ vezanog za Switch 2 što se dešava ovog meseca.”

Kao što je rečeno, Nintendo je prethodno izjavio da će “tokom ove fiskalne godine prvi put nakon devet godina od najave Nintendo Switcha u martu 2015. godine najaviti naslednika Switcha.”

Naravno, tekuća fiskalna godina traje do kraja marta 2025. godine, pa su mnogi fanovi očekivali zvanično otkriće negde bliže tom periodu.

To je rečeno, “nešto vezano za Switch 2” ne znači baš potvrdu zvaničnog otkrića ili bilo čega sličnog, pa ćemo jednostavno morati da sačekamo da vidimo šta je to ‘nešto’.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top