Domaća Scena

PLAY! 182 – AVGUST/SEPTEMBAR 2024

182. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Play! ekipa se vratila sa zasluženog letnjeg odmora, ali bez brige dragi naši čitaoci, nismo došli praznih ruku. U pauzi od lenčarenja, sunčanja i igranja igara, spremili smo vam veoma bogat novi broj našeg voljenog časopisa.

Možda se nismo dočepali Wukonga, ali smo i dalje imali priliku da isprobamo obilje kvalitetnih igara. Kao što možete da vidite po naslovnici, posebnu pažnju nam je privukao World of Goo 2, nastavak koji nam je stigao čak 16 godina nakon jednako fenomenalnog originala. Bilo je tu i nekoliko neprijatnih iznenađenja, uključujući Tiebreak i nesrećni Concord, koji je već ostao bez servera. Za razliku od Concorda, Deadlock se već u alfa fazi pokazao kao dostojan konkurent najpopularnijih multiplejer naslova današnjice. Ko bi rekao da Gejb i ekipa umeju da naprave dobru PvP igru (CS2 i Dota 2 se ne računaju, jer su već imali bazu)?

Razgovarali smo sa Mirkom Topalskim, jednim od najznačajnijih članova domaće gejming industrije i iskusnim muzičarom. Mirko nam je otkrio više o njegovoj karijeri, kao i o procesu razvoja prve igre Danube Games studija, Bots-4 Defense. Odmah do Mirkovog, pronaći ćete intervju sa Nemanjom Stepanovićem, samostalnim developerom koji se još od mlađanih dana bavi razvojem igara. Predstavio nam je njegov najnoviji projekat, Super Dungeon Muncher, koji smo imali priliku i da isprobamo. Recenziju možete pročitati u Review rubrici!

Nismo još izašli sa domaće scene, pošto prvo moramo da vas upoznamo sa našim reprezentativcima koji će nas predstavljati na ovogodišnjem Svetskom Esports Šampionatu. Za nešto više od dva meseca, naš eFootball predstavnik Marko Roksić i naša Counter-Strike 2 ekipa će putovati za Rijad, gde će odmeriti snage sa najboljim esportistima sveta u borbi za titulu šampiona i pozamašnu novčanu nagradu.

Dosta blebetanja, nećemo više da vas zadržavamo. Uživajte u letnjem broju Play! magazina!

182. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Ranija izdanja Play!Zine magazina možete pročitati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top