PC

State of Decay uskoro dobija finalni update

Objavljen još 2018. godine, State of Decay 2 je najnoviji naslov od Undead Labs. Nekoliko vremena nakon izlaska igre, studio je kupio Microsoft – apsorbujući ih u Xbox Games Studios. Uprkos najavi State of Decay 3 još 2020. godine, tim je nastavio da ažurira trenutni zombie survival shooter – konačno najavljujući završetak svoje post-launch podrške kasnije ove godine.

Praveći najavu na Twitter-u, tim iz Undead Labs je podelio sledeću izjavu: “Od 2018. godine imali smo čast i privilegiju da podržavamo State of Decay 2 sa skoro četrdeset ažuriranja i ekspanzija. Novi modovi, mape, poteškoće, priče, likovi, oružje, kozmetika, nagrade, vozila, događaji, osobine i još mnogo toga.”

Nastavlja se, “Dok ste uživali u State of Decay 2 mnogo godina, možda ste čuli da takođe naporno radimo na sledećoj evoluciji franšize! Naša ambicija je da napravimo najveći zombie survival sim u franšizi, i da to uradimo, prebacićemo naš fokus i resurse na pravljenje nadolazećeg trećeg dela, State of Decay 3.”

Konačni update za State of Decay 2 je postavljen da stigne kasnije ove godine, ciljajući da “popravi neka dugogodišnja pitanja, implementira dodatni kvalitet života poboljšanja, i trajno otključa sezonski ili inače prethodno zatvoreni sadržaj.”

S obzirom na činjenicu da je State of Decay 3 najavljen pre 4 godine, nekako je iznenađujuće videti da tim nastavlja da podržava drugi unos tako dugo. Nadajmo se da će Undead Labs sada konačno moći da se u potpunosti fokusira na nadolazeći 3. unos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top