PC

Baldur’s Gate 3 sa novim patchom dobio modding podršku i nove sinematike

Baldur’s Gate 3 je upravo dobio najnoviji veliki patch. Sada dostupan za PC putem platformi kao što je Steam, novi patch stiže kao 12GB “teško” preuzimanje, predstavljajući nove završetke, popravke grešaka i najvažnije, zvaničnu podršku za modove, zajedno sa prvim talasom odobrenih kreacija, koje će biti dostupne u Creation Club stilu prodavnice, slično tome kako Bethesda rukuje zvaničnim modovima za Fallout 4, Skyrim i Starfield.

Sada, instaliranje patcha možda neće biti jednostavna stvar za one sa velikim digitalnim bibliotekama i minimalnim slobodnim prostorom. Dok je sam patch samo 12GB, biće vam potrebno 160GB slobodnog prostora da ga instalirate. Larian savetuje da oni bez dovoljno slobodnog prostora treba da potpuno deinstaliraju igru i ponovo je preuzmu. Ovaj proces će instalirati najnoviju verziju igre, sa novim patch poboljšanjima uključenim.

Ispod su neke od najvažnijih stvari iz novog patch-a:

  • Predstavljanje ‘Evil Endings’: Potpuno nove sinematične završetke za zaista zločeste prolaske.
  • Dodat je Mod Manager, koji vam omogućava da pretražujete, instalirate i koristite modove koje je napravila zajednica.
  • Revidirani split screen gejmplej: Kada igrate na split screenu, dve polovine ekrana će se sada dinamično spojiti zajedno kada se igrači dođu blizu jedan drugom u igri, i dinamično se podele nazad kada se likovi razdvoje. Ova revizija dolazi uz mnoga druga poboljšanja i poliranja kako bi se poboljšalo ukupno split screen iskustvo.

Tu je i potpuno novi Honor Mode borbeni sistem, koji će podići nivo izazova za hardcore igrače. Pored toga, pune patch beleške imaju veoma dugačku listu raznih popravki grešaka i poboljšanja napravljenih za sve akte u igri. Prilikom lansiranja, Baldur’s Gate 3 je počeo da nailazi na neke značajne probleme u kasnijim delovima igre, ali sada, godinu dana kasnije, mnogo toga je sada očišćeno, tako da biste trebalo da budete u mogućnosti da igrate glatko od početka do kraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top