PlayStation 5

Sony započeo proslavu 30. godina postojanja Playstationa

Sony je uvek bio svestan svoje istorijske baštine, sa doslednim proslavama svoje značajne godišnjice za Playstation na prilično veliki način. Sa 2024. godinom koja obeležava 30. rođendan originalnog PlayStationa, Sony je počeo da otkriva svoje planove za veliku godišnjicu.

Prelazeći na PlayStation Blog, Isabelle Tomatis – potpredsednik globalnog marketinga na Sony Interactive Entertainment – je rekao “Dok je PlayStationova 30. godišnjica još nekoliko meseci daleko, danas smo oduševljeni da podelimo neke od načina na koje ćemo obeležiti ovaj značajan događaj sa svima vama.”

Nastavili su, “Istražite nostalgičnu počast originalnom Gran Turismo, uživajte u digitalnim zvučnim zapisima iz klasičnih PlayStation igara i stvarajte zabavne trenutke sa našom novom ‘Shapes of Play’ kolekcijom – ovo su samo neki od načina na koje vas pozivamo da se pridružite našoj zajedničkoj proslavi, koja počinje ovog meseca.”

Dok kompletni skup planova još nije detaljno opisan, neki od nadolazećih promocija koji će pratiti godišnjicu uključuju:

  • Besplatni Gran Turismo 7 trial
  • Klasični zvučni zapisi koji dolaze na usluge za striming muzike
  • Shapes of Play kolekcija proizvoda
  • Besplatni online multiplayer vikend i esports turniri

Kao što je navedeno, “ove nadolazeće aktivnosti i izdanja su samo delić onoga što dolazi”. U prošlosti smo videli da Sony objavljuje stvari poput klasičnih PlayStation tema i čak prilagođenih limitiranih izdanja konzola kako bi obeležili takve godišnjice. Nadajmo se da ćemo dobiti nešto slično za 30. rođendan brenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top