PC

Black Myth: Wukong i dalje briljira – I posle 3 nedelje ima 1 milion prosečno aktivnih igrača

Black Myth: Wukong će biti priča o uspehu godinama koje dolaze. To je igra koja je samostalno stavila kineske game developere na vrh industrije. Igra je bila toliko uspešna da čak i tri nedelje nakon izlaska, ona još uvek ima prosečno 1 milion igrača na Steamu.

Game Scienceovo remek delo je lansirano 20. avgusta i oborilo je višestruke rekorde. Dostiglo je vrhunski istovremeni broj igrača od preko 2,4 miliona na Steamu, ne samo da postane druga najveća igra u istoriji, već i prvi single-player u pogledu igrača.

Štaviše, čak i recenzije govore mnogo o tome koliko je naslov zapravo dobar. Black Myth trenutno ima preko 700K pozitivnih recenzija na Steamu, što ga vodi do pretežno pozitivne ocene. To je takođe još uvek 2. najprodavaniji naslov na platformi.

Ovo ga takođe čini ogromnim takmičarem za Igru 2024. godine Međutim, ima solidnu konkurenciju od Astro Bot i Final Fantasy 7 Rebirth, od kojih su obe bile odlične izdanja.

Black Myth je bio dah svežeg vazduha za industriju u kojoj su velike igre postale sve više i više retke. Ne radi ništa revolucionarno, ali je savršen u svemu što radi, od gejmpleja do grafike do borbi sa bossovima i svega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top