Mobile

Najavljena nova Yakuza igra, ali za mobilne platforme

Posted on

Ranije ovog leta, developeri iza Yakuza serijala su potvrdili planove da najave novu igru na Tokyo Game Show, koji se odvija kasnije ovog meseca. Od tada, fanovi su otkrili novi SEGA trademark filing za misterioznu igru zvanu “Yakuza Wars”. Nažalost za fanove igre na konzoli i PC-u, novo otkriće je sada došlo do šire javnosti – Yakuza Wars je mobilna igra.

U Kini, zvanična Facebook stranica za Yakuza Wars je već postavljena, uključujući artwork, koje možete videti ispod, i kratak opis igre, potvrđujući da je naslov namenjen za pametne telefone.

Ovo je “prva zvanično licencirana ‘Like a Dragon’ mobilna SEGA igra”. Stranica je opisuje kao “klasičnu gangsta-tematsko remek delo za mobilne telefone, stvarajući inovativni strateški ratni gejmplej”.

Likovi poput Kiryua, Ichibana i Majime će se pojaviti u igri, ali do sada nismo bili u mogućnosti da pronađemo bilo kakav stvarni gejmplej, sa trenutno dostupnim treglerima koji se drže prikazivanja artworka, što navodi da razmišljamo o potencijalnim Gatcha mehanikama.

Nema reči o tome kada će igra biti dostupna, ili da li će čak i biti objavljena širom sveta ili će biti ograničena na određene regione. Međutim, sa Tokyo Game Show koji se dešava kasnije ovog meseca, nećemo morati dugo da čekamo da saznamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version