PlayStation 5

Astro Bot dobija besplatni DLC

Astro Bot je očigledan hit, a 3D platformer od Team Asobi je dobio univerzalno priznanje od kritičara i igrača. Dok je tim ranije potvrdio da će igra dobiti neku vrstu besplatnog DLC-a nakon lansiranja, Astro Botov direktor je sada podelio dodatne detalje o tome šta očekivati.

Ranije, pre lansiranja igre, Nicolas Doucet, šef studija Team Asobi, otkrio je u intervjuu da će Astro Bot dobiti besplatni DLC “uskoro“ nakon lansiranja i da je “baziran na dodavanju više nivoa izazova u igru“ – mada će biti više od toga.

U novom intervjuu koji je sproveo Quest Daily nakon uspešnog lansiranja igre, Doucet je slobodnije govorio o svojim planovima za ovaj predstojeći DLC, rekavši:

„Da, tako da imamo besplatni [preuzimajući sadržaj]—tako da će biti besplatan. Doćiće ove godine. Biće manji. Znate da neće biti kao, znate, ogromna, ogromna količina, ali će se fokusirati na jednu od karakteristika koje su ljudi uživali u ASTRO’s PLAYROOM — to su bile brze trke. Znate, bilo je nekih brzih trka, a nivoi su bili prilično kratki, ali bila je činjenica da ste mogli ponovo da igrate i da nastavite da skraćujete vreme… sa nekim novim VIP botovima koje treba spasiti, tako da će se pojaviti neki likovi koje još nismo uključili.“

Doucet je nastavio: „Ali da, to će doći, i to će se fokusirati zaista na neke izazovne nivoe. Ali ako možemo, želeli bismo da ubacimo i nešto malo igračko, nešto što bi moglo biti zaista za svakog igrača. Ali nismo baš sigurni za to. Ali izazovne stvari definitivno dolaze.“

Iako je još uvek donekle nejasno, s obzirom na kvalitet osnovne igre, može se pretpostaviti da će sve što je Team Asobi kuvao za Astro Bot biti odlično. Srećom, nećemo morati dugo da čekamo da saznamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top