PC

Ubisoft vraća offline režime u Crew 2 i Crew Motorfest nakon pobune igrača

Ranije ove godine, Ubisoft je izazvao negativne reakcije nakon što je uklonio svoju originalnu open-world trkačku igru, The Crew, sa digitalnih biblioteka. Da bi izbegao ponavljanje iste greške sa The Crew 2 i novijom igrom, The Crew Motorfest, Ubisoft je najavio planove da uvede offline režime.

I The Crew 2 i The Crew Motorfest će dobiti offline režim igre da bi „obezbedili dugoročni pristup oba naslova“. Pored toga, programeri su se obavezali da će objaviti više sadržaja za obe igre u budućnosti.

Stéphane Beley, viši kreativni direktor The Crew franšize, objasnio je ovo u saopštenju, rekavši:

„Želimo da priznamo da su neki od vas izrazili zabrinutost zbog pristupa The Crew igrama. Danas želimo da izrazimo našu posvećenost budućnosti The Crew 2 i The Crew Motorfest. Trenutno istražujemo različita rešenja i možemo potvrditi offline režim da bismo obezbedili dugoročni pristup oba naslova.“

Još nema vremenskog okvira za to kada će ovaj offline režim biti dostupan, ali nadamo se da će biti ažuriranje o tome pre kraja godine. Celi debakl sa The Crew bi takođe trebalo da posluži kao lekcija za buduće Ubisoft naslove – uključite offline režim, ljudima se obično ne sviđa da im se oduzimaju proizvodi koje su platili, posebno kada postoji malo razloga za to da zahteva internet konekciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top