PlayStation 5

Palworld PS5 verzija će biti najavljena na TGS

Palworld je krenuo sa vrućeg starta prilikom lansiranja u januaru 2024. godine, ali je do sada igra bila ekskluzivna za Xbox konzolu. To se konačno sprema da se promeni veoma brzo, sa dugo očekivanom PS5 verzijom koja će biti najavljena kasnije ovog meseca.

Prema japanskom fokusiranom gejming sajtu, Gematsu, objavljen je dokument koji sadrži listu igara koje će se pojaviti na Tokyo Game Show ovog meseca. Čudno, ova lista uključuje Pocket Pairov Palworld, naveden kao PS5 igra.

Pošto PS5 daleko nadmašuje Xbox u Japanu, ima savršen smisao da se pokaže igra koja radi na PS5 na TGS-u.

Ova vest sledi nakon najave da Pocket Pair planira da se udruži sa Sony Music Entertainment kako bi “promovisao nove razvoje Palworlda” u budućnosti. To verovatno znači kros-medijske poduhvate, a ne bilo šta vezano za samu igru, ali je to i dalje zanimljiv razvoj.

Palworld je prvobitno postao viralan mesecima pre izlaska za svoj trejler koji sadrži Pokémon-like stvorenja sa oružjem. Microsoft je bio brz da kapitalizuje viralni trenutak tako što je obezbedio vremenski ekskluzivitet za igru na Xbox konzolama, kao i dogovor da donese naslov na Game Pass prilikom lansiranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top