PC

Stigli Nvidia drajveri za Final Fantasy 16 i God of War Ragnarok PC verzije

Posted on

Postoji više od nekoliko velikih igara koje sleću na PC po prvi put u nedelji koja dolazi. Za početak, dobijamo dugo očekivani nastavak survial hita, Frostpunk. Na vrhu toga, dve velike PS5 ekskluzive dolaze na PC po prvi put, uključujući God of War: Ragnarok i Final Fantasy 16.

Ako koristite Nvidia grafičku karticu i želite da budete spremni da skočite pravo u jednu od ovih igara prilikom lansiranja, onda ćete želeti da instalirate ovonedeljni novi GeForce Game Ready 561.09 WHQL drajver, koji uključuje optimizacije za punu verziju Final Fantasy 16, kao i God of War: Ragnarök i Frostpunk 2.

Final Fantasy 16 će podržavati DLSS 3, DLAA i Nvidia Reflex prilikom lansiranja, dok će God of War Ragnarök uključivati DLSS 3 i Nvidia Reflex prilikom lansiranja, naizgled bez DLAA opcije.

Ovaj nedeljni novi drajver takođe uključuje nova Optimalna Podešavanja za Star Wars Outlaws, F1 Manager 2024 i Black Myth Wukong, tako da možete lako imati svoju igru koja radi na preporučenim detaljnim podešavanjima za vaš hardver pritiskom na dugme.

Možete preuzeti novi GeForce drajver kroz Nvidia aplikaciju, ili direktno kroz Nvidia sajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version