PC

Assassin’s Creed Syndicate možda napokon dobija 60 FPS patch

Posted on

Od izlaska PS5 i Xbox Series X|S krajem 2020. godine, videli smo da Ubisoft ažurira mnoge od svojih Assassin’s Creed naslova kako bi podržali 60 FPS na sadašnjim konzolama. Čudno, jedan od primarnih naslova koji nije ažuriran bio je Assassin’s Creed Syndicate – iako se to čini da će se uskoro promeniti.

U sada obrisanom tvitu zvanične stranice Ubisoft LATAM, izdavač se čini da podiže uzbuđenje za predstojeći 60fps patch za AC Syndicate, rekavši:

“Koju Assassin’s Creed igru ste najviše igrali? (Možda će Syndicate zauzeti prvo mesto sa novim ažuriranjem koje donosi 60 FPS).”

Kao što je rečeno, ovaj tvit je od tada obrisan, ali kao i kod većine obrisanih objava, najverovatnije je objavljen ranije nego što je bilo predviđeno.

Kao što je rečeno, mnoge AC igre su od početka 9. generacije dobile 60 fps ažuriranja, uključujući AC Odyssey i AC Origins. Syndicate je takođe dobio PS5 ažuriranje, ali uglavnom da bi se rešili problemi sa kompatibilnošću.

Budući da je Syndicate naredni u redu da dobije pravi 60fps patch, zanimljivo će biti videti da li Ubisoft planira da se vrati do kraja i poboljša svaki AC naslov sa takvom funkcionalnošću. Moraćemo da sačekamo i vidimo, ali igranje Syndicate na 60 FPS svakako je dobrodošlo poboljšanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version