PlayStation 5

Final Fantasy 7 Rebirth PS5 Pro verzija se razlikuje kao noć i dan u odnosu na PS5

Dok je najava dugo očekivanog PlayStation 5 Pro bila nešto kontroverzna zbog njegove visoke tražene cene, čini se da su mnoge od najavljenih funkcija Pro sistema zapravo stvarne. Jedna od najdiskutovanijih PS5 ekskluziva koja je patila od vizuelnih problema bila je Final Fantasy VII Rebirth, ali prema Digital Foundry, PS5 Pro verzija nudi “razliku kao noć i dan”.

Kako je izvestio tehnički specijalista iz Digital Foundry, John Linneman, putem Twittera, “FF7R izgleda mnogo bolje na PS5 Pro. Noć i dan razlika. Zapravo sam odložio igranje zbog drugih stvari koje su se dešavale u vreme izlaska, ali će me Pro konačno naterati da uživam u tome. Kvalitet slike je bio previše užasan na normalnom PS5.”

Ulazeći u dalje detalje o tome kako je igra tačno poboljšana na Pro, Linneman je nastavio, “FF7R se čini da pokazuje superiorni kvalitet slike u poređenju sa PS5-ovim redovnim kvalitetnim režimom dok radi na 60 fps na Pro. Čini se da koriste PSSR koji izgleda mnogo bolje nego generičko skaliranje koje su ranije koristili.”

S obzirom na činjenicu da je PS5 Pro bio donekle predstavljen kao da nudi 30fps Quality Mode igre, ali na višem frejmrejtu, videti Final Fantasy VII Rebirth ne samo da izgleda bolje od osnovnog PS5 kvalitetnog režima, već i na dvostrukom FPS-u je ohrabrujuće.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti detaljniji pregled tačnih poboljšanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top