Vesti

Ubisoft navodno koristi botove za Assassin’s Creed Shadows promociju

Posted on

Ubisoft je prošle nedelje predstavio novi trejler za Assassin’s Creed Shadows, koji se najviše fokusira na atmosferu i scene prirode u igri. Video je zaista prelep, ali nam nije odvukao pažnju od nekoliko sumnjivih komentara.

Ubrzo nakon izlaska trejlera, fanovi su počeli da primećuju brojne, a pritom veoma slične komentare od određenih korisnika. Svi ovi komentari su hvalili grafiku igre i njenu istorijsku tačnost, na račun čega je Ubisoft dobio gomilu kritika.

Ovi nalozi su svi nedavno kreirani, sa komentarima koji su se pojavili u razmaku od nekoliko sati. Za ovo kratko vreme, komentari su sakupili neuobičajeno veliki broj lajkova – između 3000 i 5000. Iako su neki komentari delovali prilično ”ljudski”, količina lajkova je stvorila dodatnu sumnju.

Teoriji da iza ovih komentara stoje botovi u prilog ide činjenica da su komentari iznenadno nestali.

Ubisoft se susreo sa dosta problema tokom promotivne kampanje za Assassin’s Creed Shadows, zbog čega nas ne bi začudilo da su se odlučili za ovakav potez, ali treba imati u vidu da ova teorija nije 100% potvrđena.

Dok neki fanovi smišljaju nove kreativne uvrede za Ubisoft, drugi tvrde da je ova praksa danas normalna i da se podrazumeva za svaku gejming kompaniju.

Assassin’s Creed Shadows izlazi 12. novembra za PC, PS5 i Xbox Series X/S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version