PC

Sledeći Battlefield donosi mape za 64 igrača sa ultra-realističnim uništenjenjem

Battlefield je jedna od franšiza sa velikim potencijalom. Sa nedavnim izdanjima, zaključeno je da EA jednostavno više ne razume suštinu franšize, što je imalo smisla.

Međutim, čini se da gigant konačno vodi ovu franšizu do svojih korena sa sledećim Battlefield naslovom, što će svakoga oduševiti. Takođe, nadolazeća igra u serijalu će sadržati 64-igračke mape zajedno sa ultra-realističnom destrukcijom.

U intervjuu za IGN, Vince Zampella je otkrio da će se sledeći Battlefield konačno vratiti korenima. Za njega, vrhunske igre u serijalu su Battlefield 3 i 4. Dakle, nadolazeći će uzimati tešku inspiraciju od oba.

Dok je rekao da, on je indirektno potvrdio mnoge stvari, kao što bi igra dobila mape za igrača kao i ultra-realistična destrukcija.

Da, 128 igrača, da li je to učinilo zabavnijim? Kao… raditi broj radi broja nema nikakvog smisla.

  • Vince Zampella

U Battlefield 2042, u početku, bilo je 128-igračkih mapa. Međutim, igra je na kraju otišla nazad na 64-player mape. Ovo je ono što fandom preferira, i EA je to naučio na teži način.

Zampella je takođe objasnio da sada želi da ima lepe, guste i dobro dizajnirane prostore za igranje. Dakle, fanovi koji su bili zabrinuti zbog budućnosti franšize ne bi trebalo da budu više, jer ide u pravom pravcu.

U početku, u Battlefield 2042 je nedostajalo mnogo u destrukciji, i čak i nakon dodavanja nekih, nije bilo kao ranije. Međutim, sa sledećim Battlefieldom koji se vraća svojim korenima, ultra-realistična destrukcija je skoro potvrđena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top