PlayStation 5

Sony najavio specijalno izdanje PS5 konzola povodom 30 godina postojanja

Ranije ovog meseca, Sony je zvanično započeo proslavu 30. godišnjice PlayStationa, golicajući maštu fanovima sa par svojih planova u to vreme. PlayStation proizvođač je sada povećao proslavu na veliki način – otkrivajući niz ograničenih izdanja PS5 konzola i dodataka.

Praveći najavu na PlayStation Blogu, Hideaki Nishino – izvršni direktor Platforme Business Group na SIE je rekao: “Dok nastavljamo naše proslave koje vode do 30. godišnjice lansiranja prve PlayStation konzole, imamo posebnu poslasticu da otkrijemo danas koja spaja prošlost sa sadašnjošću.”

Uz to, Sony je zvanično otkrio kompletan set PlayStation One tematskog hardvera. Kao što se očekivalo, konzole će posebno biti u ograničenom broju, tako da ćete morati biti brzi da ih uhvatite kada pre-porudžbine počnu uživo 21. novembra; ali evo šta možete očekivati:

  • PlayStation 5 Pro Console – 30th Anniversary Limited Edition BundIe
  • PlayStation 5 Digital Edition – 30th Anniversary Limited Edition Bundle
  • PlayStation Portal Remote Player – 30th Anniversary Limited Edition (standalone)
  • DualSense Edge Wireless Controller – 30th Anniversary Limited Edition (standalone)
  • DualSense Wireless Controller – 30th Anniversary Limited Edition (standalone)

I PS5 i njegov Pro kolega takođe uključuju par bonusa:

  • Original PlayStation kontroler-stilsko kućište kabl konektora
  • Četiri PlayStation Shapes kabl vezice
  • PlayStation nalepnica
  • Limited Edition PlayStation Poster (1 od 30 mogućih dizajna)
  • PlayStation spajalica

PlayStation je uvek slavio svoje velike godišnjice na veliki način, i njegova 30. se ne čini drugačijom. Zato je šteta videti da je proizvodnja toliko ograničena, jer na mnogo načina izgleda bolje od osnovne konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top