PC

XDefiant je daleko od umiranja, poručuje Ubisoft

Nakon što je izvešteno da igra ima problema da održi broj igrača, studio je sada obradio zabrinutosti oko igre, izjavljujući da XDefiant “apsolutno ne umire”.

Ubisoft San Francisco je ove nedelje predstavio ažuriranje XDefiant roadmapa, otkrivajući planove za sezonu 2 i dalje. Dok mnogi tvrde da igra “umire”, ili u nekim slučajevima, već je mrtva, developeri se vraćaju na tu ideju, rekavši da je “igra radi dobro” i da “apsolutno ne umire”. Međutim, tim takođe priznaje da postoje ključna područja igre koja treba poboljšati, kao što su netcode i registracija pogodaka.

Za online pucačinu, to su dva od najgorih problema koje možete imati, jer neće učiniti ništa osim izazvati frustraciju među igračima. Na tržištu punom popularnih pucačina, oni će jednostavno preći na neki drugi od mnogobrojnih besplatnih hitova. Međutim, studio kaže da je Ubisoft u potpunoj podršci igre u ovoj fazi i da je dodelila dodatne resurse timu kako bi se igra dovela u formu – iako ovo je protivrečno sa nedavnim otpuštanjima na Ubisoftu, što je videlo neke članove Ubisoft San Fransisco otpuštene.

XDefiant je lansiran u maju ove godine nakon niza kašnjenja. Dok je igra početno imala puno hajpa oko nje zahvaljujući uspješnoj beti krajem 2023. godine, igra je bila nesposobna da održi tu popularnost prilikom lansiranja. Kao i svaka multiplayer igra, postoji puno vremena za povratak. Mnogi od nas se sećaju borbi u Rainbow Six Siege u svojim prvim godinama na tržištu. Zapravo, to je bila tek druga godina kada su R6 Siege developeri morali da udare na pauzu i lansiraju ‘Operation Health’ da poprave igru. Od tada, Siege je bio jedan od najpopularnijih Ubisoftovih naslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top