Filmovi-Serije

Netflix najavio još jedan Cyberpunk anime, uz Splinter Cell i Devil May Cry serije

Netflix je imao prilično dobar uspeh sa svojim animiranim adaptacijama video igara do sada. Castlevania serija se ističe kao istaknuta, ali smo takođe videli odlične saradnje sa kompanijama kao što su CD Projekt Red i Riot, što je dovelo do serija kao što su Cyberpunk Edgerunners i Arcane. Sledeći talas animiranih serija je sada na putu, sa Netflixom koji se fokusira na klasike kao što su Splinter Cell, Devil May Cry i Tomb Raider.

Tokom Netflixovog Geeked Week događaja, prikazana su četiri trejlera koja će zarobiti interesovanje igrača. Za početak, tu je nova Splinter Cell animirana serija na putu, sa nazivom Tom Clancy’s Splinter Cell: Deathwatch, ali serija još nema datum izlaska.

Sledeći trejler na listi je za Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, koji zapravo ima datum izlaska – 10. oktobar. Za razliku od reboot trilogije igara od Crystal Dynamics, serija se neće fokusirati na rane dane Lare Croft koja se pretvara u avanturista, već će izabrati zreliju verziju lika, slično klasičnim Tomb Raider igrama.

Dok su Capcom i Netflix najavili planove za Devil May Cry seriju pre prilično dugo vremena, ona se tek sada vraća u žižu pažnje. Producirana od strane Adi Shankara, istog producenta koji je odgovoran za Castlevania seriju, Devil May Cry će pratiti Dantea, sa akcionim scenama koje izgledaju da su inspirisane klasičnim anime kao što je Trigun. Devil May Cry serija dolazi na Netflix u aprilu 2025. godine.

Konačni trejler na našoj listi danas je veoma brz tizer. Netflix je obnovio svoju saradnju sa legendarnim anime studijem, Studio TRIGGER, i CD Projekt Red da stvore novi Cyberpunk anime.

Nije jasno da li će ova nova serija nositi ‘Edgerunners’ ime, ili preći na novi naslov da ga odvoji od originalne serije, kao što je Edgerunners ispričao potpunu, konciznu priču u svojoj jednoj sezoni. Kako smo imali malo više od logotipa od ovog tizera, sigurno je pretpostaviti da će proći najmanje par godina dok ne bude spremna za sve nas da gledamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top