Vesti

Assassin’s Creed Shadows odložen za 2025. godinu

Prvobitno planirano za 12. novembar 2024. godine, novo poglavlje u Assassin’s Creed serijalu je sada odloženo za 14. februar 2025. godine. U zvaničnom saopštenju, Ubisoft developeri su izjavili da im je potrebno više vremena da ”ispoliraju igru i dodatno usavrše nekoliko ključnih detalja”.

U istoj najavi, Ubisoft je potvrdio da će Assassin’s Creed Shadows biti dostupan na Steamu na dan izlaska, za razliku od PC verzije njihovog poslednjeg ostvarenja, Star Wars Outlaws. Svima koji su pre-orderovali igru će biti vraćen novac, dok će svi budući pre-orderi uključiti prvu ekspanziju igre, čime se Ubisoft udaljio od svog tradicionalnog season pass modela.

Ubisoft je naveo da je Assassin’s Creed Shadows ”tehnički spreman za release”, ali da ih je situacija sa Star Wars Outlaws navela da ulože dodatno vreme kako bi ”ispeglali igru do savršenstva”.

Ove vesti nam dolaze u prilično teškom periodu za Ubisoft, tokom koga je vrednost akcija kompanije drastično opala nakon izlaska Star Wars Outlaws.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top