Vesti

EA SPORTS FC 25 donosi mogućnost igranja sa ženskim klubovima, Rush mod i druge inovacije

Posted on

Najnovije izdanje iz dugogodišnjeg serijala EA Sportsa, FC 25, donosi inovativne načine igre kao što su 5v5 Rush, poboljšani taktički sistem FC IQ, i mogućnost igranja sa ženskim klubovima. U Football Ultimate Team modu, igrači mogu sastaviti tim snova koristeći aktuelne zvezde i legende prošlosti. Igra takođe nudi autentično iskustvo karijere sa novim funkcijama kao što su Live Start Points i prilagođavanje stadiona.

EA SPORTS FC 25 je posvećen najvećim fudbalskim takmičenjima, klubovima i igračima, uključujući preko 19.000 sportista iz 700+ timova na više od 120 stadiona i 30+ liga, uz podršku preko 300 globalnih partnera.

EA SPORTS FC 25 ljubiteljima fudbala daje priliku da igraju legendarne lige kao što su UEFA Liga šampiona, UEFA Liga Evrope, UEFA Liga konferencije, Kopa Libertadores, Premijer Liga, Bundesliga i LALIGA EA SPORTS, kao i UEFA Liga šampiona za žene, Liga F i Google Pixel Frauen-Bundesliga.

Po prvi put u istoriji fudbalskih igara, ženski fudbal je sada deo Career Mode iskustva, čime se postiže jednakost u modovima između muškog i ženskog fudbala u EA SPORTS FC 25.

Nezaboravno druženje uz novi Rush mod

Prvi put predstavljen u sklopu Ultimate Team, Clubs, Kick-Off i Career modova u EA SPORTS FC 25, Rush je potpuno novo 5v5 iskustvo koje koristi iste kontrole i gejmplej mehanike kao i standardni 11v11 režim igre. Rush igračima daje priliku da oprobaju svoje veštine u novom formatu, zajedno sa grupom od četiri prijatelja i AI golmanom. U single-player Manager Career modu, Rush omogućava igračima da prate sezonski napredak svojih omladinskih timova uz nove 5v5 turnire.

FC IQ stavlja akcenat na strategiju i autentičnost

Uz pomoć veštačke inteligencije, FC IQ unapređuje taktičke osnove igre i omogućava bolju kontrolu sa fokusom na strategiju, pametnije saigrače i realističnije pokrete igrača u svakom 11v11 meču. Novi AI model zasnovan na stvarnim podacima nekih od najvećih fudbalskih timova, značajno utiče na ponašanje igrača na terenu, čime podiže iskustvo svake utakmice na do sada neviđen nivo.

EA SPORTS FC 25 je od sada globalno dostupan za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, kao i putem EA Play platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version