PC

Assassin’s Creed Black Flag Remake je navodno samo godinu dana daleko

Bilo je mnogo Assassin’s Creed igara tokom godina, ali dugogodišnji fanovi često navode Assassin’s Creed IV: Black Flag kao jednu od najboljih u franšizi. Sada, remake igre može biti baš iza ugla.

Ranije ove godine, izvori su rekli Kotakuu da je Ubisoft odobrio remake Assassin’s Creed IV: Black Flag. To je bilo u skladu sa Ubisoftovim sopstvenim izjavama, jer je kompanija potvrdila da razmatra povratak u rane dane franšize sa remake naslovima.

Međutim, takođe je tvrđeno da je Black Flag remake bio u ranim fazama i nije blizu izlaska. Ispostavilo se da taj deo glasine možda nije tačan.

Prema Insider Gamingu, Assassin’s Creed Black Flag Remake je postavljen da se objavi ranije nego što se očekivalo, sa ciljanim prozorom izlaska krajem 2025. U ovoj fazi, međutim, igra bi mogla da isklizne u 2026, jer je Assassin’s Creed Shadows upravo odložen za početak 2025. u naporu da se izbegnu bilo kakvi kritični problemi na dan lansiranja. Ta odluka je doneta nakon lošijeg od očekivanog objavljivanja Star Wars Outlaws u avgustu.

Black Flag je prvi put objavljen 2013. kao cross-gen naslov za PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 i PS4. Igra je značajno predstavila otvoreno svet plovidbu i dostavila svež ukus za Assassin’s Creed univerzum. Od tada smo videli da su neki od ovih elemenata prošireni u novijim Assassin’s Creed naslovima, kao što je Assassin’s Creed Odyssey, koji je takođe vodio igrače na sekvence u kojima su plovili uzburkanim morima tokom dobrog dela igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top