PC

Assassin’s Creed Mirage konačno dolazi na Steam

assassins-creed-mirage-1

Nakon godina objavljivanja svih svojih naslova prvo na Epic Games Store kao i na svom sopstvenom lanseru, Ubisoft je konačno potvrdio da će početi da objavljuje svoje igre od prvog dana na Steamu, počevši sledeće godine sa Assassin’s Creed Shadows. Međutim, pre toga, jedina AC igra koja još nije na Valveovoj platformi (Assassin’s Creed Mirage), konačno stiže na Steam ovog meseca.

U znak obeležavanja prve godišnjice igre, Ubisoft je na Twitteru potvrdio da najnoviji unos u AC franšizi konačno stiže na Steam, rekavši:

“Assassin’s Creed Mirage stiže na Steam kasnije ovog meseca. Dodajte igru na svoju listu želja sada! Dok slavimo jednu godinu od lansiranja, jedva čekamo da dočekamo više fanova u našem povratku u korene iskustvu smeštenom u 9. veku Bagdadu.”

Ubisoft još nije dao zvaničan datum izlaska za Mirage, sa Steam stranicom koja jednostavno navodi da će stići u oktobru. Takođe, nije navedena ni cena za igru.

Prilikom svog prvog lansiranja, Assassin’s Creed Mirage je bio nešto jeftiniji od većine AAA naslova, tako da ćemo videti šta će Ubisoft izabrati da navede za Mirage na Steamu kada stigne nekada kasnije ovog meseca.

Kako se i očekivalo, međutim, kada igra konačno bude lansirana, ona će nažalost uključiti sada-čuveni Denuvo DRM – tako da obratite pažnju na to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top