PC

Objavljena prekopotrebna zakrpa za Star Wars Outlaws

Posted on

Izgleda da je objavljivanje Star Wars Outlaws predstavljalo kanarinca u rudniku uglja kada je u pitanju trenutno stanje Ubisofta, sa igrom koja je lansirana sa puno problema i prodaje se niže od očekivanog. Rečeno je da je, nakon objavljivanja njihovog plana podrške za Outlaws prošle nedelje, UbiSoftova obećana ažuriranja za popravljanje frustrirajućeg stealtha u igri sada su dostupna.

Objavljujući na svom blogu, tim iza Star Wars Outlaws je zvanično predstavio Title Update 1.2, rekavši:

“U ovom drugom ažuriranju naslova, fokusirali smo se na poboljšanje kamere na vašem speederu i njegovo reagovanje među drugim podešavanjima kako bismo osigurali da su vaše avanture glatkije i nagrađujuće. Molimo pogledajte ispod kompletnu listu ažuriranja.”

Uz to, glavne promene i poboljšanja koja stižu sa ovim ažuriranjem uključuju sledeće:

  • Prilagođeno je ukupno stealth iskustvo tako što je prilagođena detekcija veštačke inteligencije, broj NPC-a i njihov položaj, patroliranje putevima, detekcija kamere i isticanje prilika iz okoline kako bi se smanjila “frikcija” igrača.
  • Poboljšan je položaj kamere speedera kada je povećano vidno polje.
  • Poboljšan je odgovor i reakcija speedera kada se pozove.
  • Poboljšana je kolizija speedera sa okolinom kako bi se smanjilo obaranje sa speedera.

Osim toga, Outlaws je takođe video razna poboljšanja u animacijama kretanja protagonistkinje Kay; izgled NPC-a; vizuelni prikaz lišća; nove opcije pristupačnosti; poboljšanja kontrole i još mnogo toga. Potpune beleške o zakrpi se mogu naći OVDE.

Sledeći veliki patch koji će doći u Star Wars Outlaws je ‘Title Update 3’. Počevši da ide uživo 24. oktobra, ažuriranje se kaže da se fokusira uglavnom na “poboljšanja kvaliteta života” – iako će, kao i sa ovim najnovijim patchom, verovatno biti mnogo više toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version