PC

Goat Simulator: Remastered izlazi 7. novembra

Coffee Stain je otkrio da će Goat Simulator: Remastered biti objavljen širom sveta 7. novembra. Prošlo je više od decenije od kada je originalna igra lansirana, i za malo više od mesec dana, ona će ponovo biti objavljena na PC, PS5 i Xbox Series X/S. Kada je Goat Simulator: Remastered najavljen, potvrđeno je da će sav ranije objavljeni DLC biti dostupan sa igrom.

Pre više od decenije, igrači širom sveta su bili zbunjeni dolaskom Goat Simulator-a, igre u kojoj ste igrali… kao koza. To je bila satirična, parodijama ispunjena igra koja je od tada stvorila dva nastavka i par spin-offa, i cela serija ne treba da se shvata previše ozbiljno.

Upravo je otkriveno da će Goat Simulator: Remastered biti objavljen 7. novembra, tako da nije baš tako dugo pre nego što igrači svuda mogu da ponovo dožive iskustva koja su možda imali pre više od deset godina.

Kada obezbedite svoju kopiju Goat Simulator: Remastered, takođe ćete dobiti niz ekspanzija:

  • GoatVille
  • Goat City Bay
  • Goat MMO
  • Goat Z
  • Payday
  • Waste of Space
  • Buck to School

Coffee Stain je rekao u nedavnom saopštenju za štampu:

“Čekali ste 10 godina, sada vas molimo da sačekate još samo jedan mesec. Goat Simulator: Remastered će vas oduvati s nogu (kopita?), i obećavamo da će verovatno biti vredno čekanja. Toliko smo uzbuđeni da vidimo šta naši fanovi misle!”

Goat Simulator je neukrojena zabava u svom najboljem izdanju. Dok ste u kontroli bizarno izgledajuće koze, možete istražiti sandbox okruženje, praveći haos u lokalnom gradu i svima koji tamo žive. Od lizanja stvari do korišćenja vaše impresivne snage koze da glavom udarate u automobile, nema kraja onome što možete postići u Goat Simulatoru.

Ozbiljno, to je urnebesna igra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top