Mobile

Resident Evil 2 Remake je sledeća AAA igra koja dolazi na iOS

Capcom je bio rani podržavalac nastojanja kompanije Apple da donese AAA igre na iPhone i Mac. Već smo videli igre kao što su Resident Evil 7 i Resident Evil Village na iOS i macOS. Sada, Capcom donosi Resident Evil 2 Remake.

Resident Evil 4 Remake je takođe lansiran na iOS prošle godine. Sada, Capcom se vraća malo dalje da bi doneo Resident Evil 2 na iPhone, iPad i Mac uređaje. Resident Evil 2 Remake je prvi put objavljen 2019. godine i brzo je postao hit i zaradio nekoliko nominacija za Igru godine.

Kao i sa drugim Capcomovim iOS i Mac igrama, besplatna verzija će biti dostupna, pružajući demo parče igre. Nakon toga, moraćete da platite punu cenu da biste otključali ostatak igre. Da bi se izbegle rupe koje omogućavaju igranje pune igre bez plaćanja, Capcom je nedavno ažurirao sve svoje iOS igre sa potrebnim online prijavljivanjem na pokretanju.

U ovom trenutku, dobar izbor AAA konzolnih igara je dostupan za igranje na novijim iPhoneovima i iPadovima, kao i M-series napajane Macove. Međutim, procene prodaje pokazuju veoma niske brojeve za ove naslove. Assassin’s Creed: Mirage se smatra da je prodao manje od 6000 kopija na App Store. Resident Evil 4 se procenjuje da je prodao manje od 15.000 kopija, a ostvarenje Kojima Productions, Death Stranding, se procenjuje da je na oko 20.000 prodatih kopija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top