PC

Hogwarts Legacy Definitive izdanje je navodno u pripremi

Hogwarts Legacy je bila jedna od najuspešnijih igara prošle godine. Prodato je preko 24 miliona kopija, zaradivši ogromne prihode za Warner Bros. i Avalanche Software. Dok nismo dobili zvanični DLC za igru, nešto još bolje dolazi.

Hogwarts Legacy Definitive Edition je navodno u razvoju i biće prodat kao zaseban DLC za postojeće korisnike i kao samostalno izdanje za one koji žele da kupe igru.

Pouzdan insajder industrije je otkrio da će Definitive Edition dodati oko 10-15 sati dodatnog sadržaja. To će uključivati novi sadržaj priče, sporedne zadatke, aktivnosti i odeće. To će delovati kao zvanični DLC za postojeće vlasnike igre.

Postoji gomila stvari koje bi većina fanova volela da vidi sa novim sadržajem. Neki sporedni likovi nisu dobili mnogo vremena za istraživanje. Hufflepuff zadaci su bili posebno veoma uspavani, tako da sa skoro 15 sati dodatnog sadržaja, mogli bismo videti sve ono što želimo.

Dok nema zvanične potvrde od developera, izvori su sugerisali da je planirano objavljivanje zakazano za 2025. po ceni od 20-30 dolara da bi se pomoglo da se poboljšaju WB-ove vrednosti akcija, koje su bile u padu od katastrofalnog lansiranja Suicide Squad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top