PC

Remaster grčkog Kratosa izlazi 2025. godine

Posted on

God of War je jedna od najvećih i najomiljenijih franšiza u industriji igranja. Samo pomisao na uništavanje bogova kao što je Kratos uzbuđuje ogromnu količinu obožavanja. Iako Kratos u nedavnim igrama možda nije bio tako nemilosrdan kao što je bio ranije, on nam je i dalje pokazao šta zaista može da uradi.

Nedavno je otkriveno da je God of War Greek Saga navodno remasterovana od strane Santa Monica Studios i Nixxes Studios. Međutim, prozor objavljivanja nije bio otkriven, ali je leaker nedavno prokomentarisao i to.

Razvoj je već završen, a remasteri ciljaju na prozor za objavljivanje 2025. godine.

Ovaj leak dolazi od Lunatic Ignus-a, koji se pokazao kao pouzdan. On je nedavno otkrio da je razvoj remastera završen, a developer samo čeka da najavi datum objavljivanja.

Razvoj je završen i oni samo čekaju na najavu objavljivanja.

Objavljujući se 2025. godine sa najavom decembar-mart

  • Lunatic Ignus

Leaker je takođe istakao da developer cilja na 2025. godinu objavljivanja, a najava bi mogla biti između decembra i marta. Kako je razvoj završen, bilo bi fer misliti da će remasteri verovatno biti objavljeni sledeće godine.

Ignus je takođe razjasnio da je mislio da developeri rade na svim grčkim Sagama. Dakle, neće biti samo trilogija, već i PSP igre i Ascension.

Jedan leaker je ranije naveo da je originalna trilogija u radovima, a neki izvori su istakli više God of War igara u razvoju. Dakle, izgleda da se Grčka Saga konačno vraća, i nadamo se da će biti objavljena i na PC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version