PC

Black Myth: Wukong i posle 2 meseca u top 10 najprodavanijih igara na Steamu

Black Myth: Wukong i dalje je popularna igra, zadržavajući se u top 10 najprodavanijih na Steamu skoro dva meseca nakon lansiranja. Od svog izlaska u avgustu, igra je bila ogroman hit, zaradivši preko 1 milijardu dolara prihoda samo nekoliko nedelja nakon lansiranja.

2 meseca nakon lansiranja, igra ne pokazuje znake usporavanja prodaje.

Black Myth: Wukong-ova munjevita prodaja pokazuje koliko su kineske igre postale popularne širom sveta, kao i uzbuđenje za izazovne akcione RPG-ove.

Početno, igra se dobro prodavala zbog hajpa oko dugo očekivanog izlaska. Skoro dva meseca kasnije, ona ostaje u top 10 na globalnim Steam čartovima.

Game Science je objavio da je igra prodala preko 20 miliona kopija širom sveta na svim platformama do sredine oktobra.

Black Myth: Wukong je prodao preko 10 miliona kopija za samo tri dana nakon lansiranja. Ovo dostignuće učinilo ju je jednom od najbrže prodatih igara 2024. godine, izgradivši veliku igračku bazu i obezbedivši svoje mesto među najvećim izdanjima godine.

Igra je takođe dostigla vrhunac od preko 2,4 miliona istovremenih igrača na Steamu, što je najveći broj istovremenih igrača za singlplejer igru ikada. Još fascinantnija je činjenica da, prema trenutnom stanju, igra i dalje ima prosečno preko 200k istovremenih igrača svakog dana.

Uprkos ogromnom uspehu, Black Myth: Wukong tek počinje svoje putovanje na Zapad (namerno). Game Science planira da izda dva proširenja/DLC-a koji bi mogli stići već u Q1 2025.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top