PC

Xbox priprema novu Partner Preview prezentaciju za ovu nedelju

Xbox je bio relativno tih od svoje izvanredne izložbe ranije ove godine. Međutim, puno velikih igrača još uvek dolazi na platformu pre kraja 2024. godine, uključujući Indiana Jones i Black Ops 6.

U isto vreme, Game Pass nastavlja da cveta sa mnoštvom day-one izdanja i third-party ponuda. Xbox bi sada mogao da se priprema da otkrije više budućeg lineupa pretplate, sa izveštajima koji pokazuju na nadolazeći Xbox Partner Preview uskoro.

Kako je izvestio popularni insajder Nate Drake, Xbox je postavljen da ugosti Partner Preview već sledeće nedelje. On navodi da bi zvanična najava mogla doći u narednih nekoliko dana, sa događajem koji će ići uživo kasnije iste nedelje.

Insajder Nick Baker je potvrdio informacije, dodajući dalju legitimnost izveštajima. On takođe veruje da će emisija ići uživo negde kasnije sledeće nedelje. Stoga, fanovi bi trebalo da očekuju otkrivanje vrlo brzo.

Za one koji nisu svesni, Xbox Partner Previews su tipično fokusirani na studije trećih strana. U prošlosti, igre kao što su The First Berserker: Khazan i Frostpunk 2 su se pokazale na ovim događajima.

Stoga, fanovi mogu da očekuju bar nekoliko velikih imena opet. Možda će Xbox konačno podeliti ažuriranje o Hollow Knight Silksong nakon što ga je najavio za Game Pass pre mnogo godina.

Kao što uvek, mnogi od naslova pokazanih na događaju će biti deo Game Pass pretplate. Stoga, možda vredi držati oko na livestreamu za one koji su već pretplaćeni na uslugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top