PC

Concord nije mrtav? Firewalk Studios i daje radi na naslovu

Posted on

Kada je Sony prvi put uklonio Concord sa tržišta, kompanija je ostala otvorena o povratku igre u budućnosti. Kako se ispostavilo, Firewalk Studios je nedavno ažurirao igru iza kulisa.

Nedavna ažuriranja za Concord su uočene putem SteamDB, sajta koji prati back-end aktivnost. Iako ne možemo videti šta sadrže najnovija ažuriranja, široko se očekuje da će se igra, kada se vrati, biti po free-to-play modelu.

Sony je prvi put otkrio Concord prošle godine kao deo State of Play događaja skoro u potpunosti posvećenog live-service igrama. Reakcije fanova nisu bile posebno pozitivne od samog početka, sa mnogima koji su izjavili da je izgledalo kao generička verzija Guardians of the Galaxy. Zbog nedostatka istaknutih likova ili funkcija gejmpleja, mnogi su odabrali da preskoče pre-launch bete igre, i na kraju, procenjuje se da je manje od 25.000 ljudi kupilo igru prilikom lansiranja.

Sony je brzo reagovao tako što je uklonio igru sa prodaje na PS5 i PC. Svi koji su je kupili su automatski dobili povrat novca. Nije jasno kada će se Concord vratiti, ali igra će biti predstavljena u predstojećoj epizodi Amazon Prime serije, Secret Level.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version