Mobile

Destiny prelazi na mobilne uređaje – Bungie predstavio Destiny: Rising

Posted on

Godinama je Bungie radio sa NetEase na tajnom projektu. U jednom trenutku, ovaj projekat je bio procenjen da bude nova franšiza, poznata kao ‘Matter’. Međutim, konačni rezultat je nešto sasvim drugačije. Ove nedelje, Bungie i NetEase su najavili Destiny: Rising, donoseći serijal na mobilne uređaje.

Destiny: Rising je novi šuter dizajniran za iOS i Android uređaje. Igra je razvijena u saradnji sa NetEase i ponudiće igračima šansu da ponesu Destiny univerzum sa sobom bilo kuda, sa napucavanjem iz prvog i trećeg lica, i povratkom likova iz Destiny 2, kao i nekim novim licima.

Za sve svoje mane, jedna stvar koju je Destiny uvek radio kako treba je bila pucanje, sa nekim od najboljih mehanika napucavanja na raspolaganju u smislu ukupnog osećaja, posebno na kontroleru. NetEase se nada da će preneti ovo na mobilne uređaje, i videćemo kako će to dobro funkcionisati vrlo brzo.

Destiny: Rising je predviđen za svoj prvi playtest u novembru u SAD-u i Kanadi. Igra će dobiti puno objavljivanje negde 2025. godine, što će biti velika godina za Bungie, sa svojom novom konzolnom i PC pucačinom, Marathon, takođe predviđenom da bude objavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version