PC

Red Dead Redemption PC verzija izgleda bolje od PS5 verzije

Posted on

Remaster Red Dead Redemption za PC je konačno otkriven nedavno nakon mnogo glasina. Igra će biti objavljena 29. oktobra, ali mnogi fanovi nisu baš zadovoljni njom.

To je zato što smatraju da je cena od 50 dolara za igru stariju od 14 godina neopravdana. Dok su mnogi uznemireni, ima i onih koji su zaista uzbuđeni što konačno dobijaju ovu dugo očekivanu igru na PC-u.

Fanovi su takođe razmišljali o vizuelnim poboljšanjima, i čini se da PC verzija ima neku prednost u odnosu na PS5 verziju.

Cycu1 je na YouTubeu objavio video koji upoređuje vizuelne razlike između PC i PS5 verzija remastera Red Dead Redemption. Čini se da PC verzija ima malu prednost, uglavnom zbog promene osvetljenja.

Za poređenje, Cycu1 je koristio identične scene za obe verzije da bi bilo fer. Nakon gledanja videa, jasno je da PC verzija ima vizuelna nadogradnja u odnosu na PS5. Čini se da su udaljenost crtanja, osvetljenje i senke bolji u PC verziji.

Takođe, u vremenu 1:04, čestice prašine su vidljive samo u PC verziji. Na 1:17, koji se takođe čini da je sličica videa, pokazuje svetlost koja prolazi kroz pukotine na zidu samo u PC verziji.

Međutim, u nekim oblastima, PS5 verzija deluje bolje, jer color grading u PC verziji deluje malo čudno. Fanovi su bili zabrinuti da dobijaju isti PS4 remaster portovan na PC, ali čini se da je Rockstar napravio neke promene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version