PC

Zahvaljujući UE5, Halo Remake dolazi ranije nego što se očekivalo

Posted on

Xbox je predstavio novi početak za Halo serijal, prelaskom na Unreal Engine. Prema Halo Studios, ranije poznatom kao 343 Industries, trenutno su u razvoju višestruki projekti za franšizu, od kojih se očekuje da će jedan biti remake.

Dok uzbuđenje za Halo Combat Evolved Remake raste, čini se da je jedan insajder potvrdio ove informacije. On otkriva da je remake zaista u izradi i da bi mogao biti objavljen za samo nekoliko godina.

Nick Baker iz Xbox Ere nedavno je diskutovao o sledećem velikom izdanju Haloa. Prema njegovim izvorima, igra nije predaleko, što implicira da bi se serijal mogao vratiti tokom ove generacije.

Ne mislim da izlazi sledeće godine, ali ne mislim da je baš tako daleko kao što ljudi misle.

  • Nick Baker

Diskutujući o izjavi u tvitu, insajder je objasnio da se ona odnosila na Halo Combat Evolved Remake. Ovo je značajno jer dodaje još jedan kredibilan izvor glasinama koje okružuju ovo reizdanje.

Fanovi bi takođe trebalo da primete da je nedavni Unreal Engine 5 tizer pokazao sliku koja prikazuje Master Chiefa u njegovom klasičnom izgledu iz Combat Evolved, što pruža dodatne dokaze za postojanje remakea.

Ako su Nick Bakerove reči nešto po čemu treba ići, Halo Studios se možda priprema da lansira ovaj remake do 2026. ili 2027. godine. To bi takođe moglo postaviti scenu za zvaničnu najavu već sledeće godine.

Sa prelaskom na Unreal Engine 5, mnogi su očekivali da će Halo Studios odvojiti vreme za prvu igru. Tim je koristio Slipspace tehnologiju poslednje decenije, ali prelazak na Epicovu tehnologiju čini se da ide glatko, prema izveštaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version