PC

Evo kada Black Ops 6 postaje dostupan za igranje

Call of Duty Black Ops 6 će biti objavljen za manje od dve nedelje. Pre-load za igru je sada uživo za  PC i konzole, otkrivajući jednu od najmanjih COD veličina instalacije u prethodnim godinama. Sada, imamo tačne datume i vremena kada će igra ići uživo.

Ako želite da skočite u ovogodišnji Call of Duty čim padne, onda ćete želeti da ustanete rano 25. oktobra ako ste u Srbiji. Igra se otključava u 6 časova izjutra, tako da ćete imati pun dan vremena za igranje. 

Kao podsetnik, ako pokupite Black Ops 6 na PC-u, želećete da igrate na sistemu sa najmanje 8GB RAM-a, upareno sa Ryzen 5 1400 ili Core i5-6600 procesorom, kao i RX 470 ili GTX 960 grafička kartica. To su minimalne specifikacije, za one koji žele da jure više frejmova i grafičke postavke, moraju imati najmanje 16GB RAM-a, kao i noviji Ryzen 7 ili Core i7 procesor, i RX 6800XT ili RTX 3080 GPU.

Igra će takođe zahtevati 102GB prostora za skladištenje, ali to uključuje kampanju, multiplayer i Zombies mod igranja. Tokom pre-load faze, samo kampanja i multiplayer paketi se preuzimaju, smanjujući veličinu fajla na manje od 60GB. Kao svoj posebni mod igranja, Warzone će takođe povećati ukupnu veličinu instalacije igre, tako da kao obično, možda ćete želeti da rezervišete par stotina gigabajta SSD prostora ako planirate da igrate sve modove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top