PC

It Takes Two prodat u prodat u preko 20 miliona primeraka

Posted on

It Takes Two je bio jedan od najvećih iznenađenja hitova 2021. godine. Razvijen od strane Hazelight Studios, poznatog po A Way Out, naslov je uspeo da osvoji prestižnu Nagradu za igru godine tokom 2021. godine TGA. Od tada, co-op naslov je nastavio da dalje prevazilazi sva očekivanja – prodavši sada preko 20 miliona kopija.

Objavljujući najavu na Twitteru, zvanična Hazelight Studio stranica je podelila sledeće: “#ItTakesTwo JE PRODAO PREKO 20 MILIONA!!! Vi ste najbolji fanovi na svetu, kako ste prihvatili našu igru nas je oduvalo! Toliko smo zahvalni svakom od miliona koji su uživali u svom vremenu sa Codyjem i Majom.”

Kako je pomenuto, It Takes Two je samo kooperativno iskustvo, i tako 20 miliona kopija prevodi u preko 40 miliona igrača ukupno – masivno dostignuće za tako relativno mali tim.

Štaviše, bilo je najavljeno još na kraju marta da je igra dostigla 16 miliona kopija, što znači da je It Takes Two prodao dodatnih 4 miliona u poslednjih 6 meseci samo.

Svaka naredna igra od Hazelight Studios je bila impresivnija i kreativnija od poslednje. Samo koliko je uspešan It Takes Two bio, biće zanimljivo videti šta je tim planirao sledeće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version