PC

Izgleda da je Dead Space 4 moguć – Skofild želi da se vrati serijalu

Posted on

Dead Space je jedna od najpopularnijih franšiza iz domena horora. Prva igra je bila ponovo objavljena prošle godine i zabeležila je prilično interesovanje prilikom lansiranja.

EA je bio brz da napravi anketu pitajući fanove da li žele više remake izdanja u franšizi. Međutim, Dead Space kreator se nedavno zahvalio fanovima na njihovoj podršci i izjavio da je spreman da se vrati, sugerišući da bismo mogli dobiti novu igru u franšizi.

Tek nedavno je proslavljena 16. godišnjica objavljivanja Dead Space franšize. Povodom ove posebne prilike, kreator i direktor franšize, Glen Schofield, je tvitovao da zahvali fanovima na njihovoj podršci tokom godina.

“EA mi je dao podršku i priliku da to oživim.”

  • Glen Schofield

On je dalje izjavio da bi bilo kul raditi na još jednoj igri u franšizi, vraćajući mnogo uzbuđenja među fanove ikonične franšize.

“Bilo bi kul napraviti novu”

Odgovarajući na jedan od komentara gde su fanovi izjavili: “Treba nam da se vratite”, Glen je rekao: “Sada sam spreman da se vratim”, sugerišući da bi voleo da radi na novoj igri u franšizi.

Dok ova izjava ne sugeriše da je sledeći unos neizbežan, ovo je prvi put da čujemo nešto slično od zvaničnog developera. Dakle, postoji dobra šansa da bismo mogli dobiti još jedan unos u franšizi, a da nije rimejk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version