PC

Prvi utisci za STALKER 2 su izuzetno pozitivni – “GOTY kandidat”

Stalker 2 je više puta odložen, ali to nije uništilo njegov hajp. Zapravo, ova igra je proglašena najočekivanijom igrom ove godine u jednoj velikoj anketi. Prethodni pregledi su bili veoma pozitivni, ali uprkos tome, igra je bila odložena.

Međutim, bolje je da se igra odloži, jer žurba sa objavljivanjem ne koristi nikome, a to smo najbolje naučili iz objavljivanja Cyberpunk 2077. Rečeno je da su kašnjenja za predstojeći FPS survival horor bila vredna toga, jer su nedavni utisci izuzetno pozitivni.

Mnogi mediji su imali priliku da lično isprobaju ovu igru i nemaju ništa drugo osim lepe stvari da kažu o njoj. Shinobi602 je prikupio njihove misli i objavio ih na Twitteru.

Čini se da je igra ostavila utisak da je ukrajinski developer stvorio nešto posebno.

“Izašao sam osećajući se kao da sam igrao čistog kandidata za igru godine.”

  • Pregled

Samo sa hands-on utiscima, jedan medij ga je nazvao čistim takmičarem za Igru godine, što ukazuje da je igra zaista dobra. Takođe je prilično visoko na Steamovim najželjenijim igrama, tako da su fanovi prilično uzbuđeni zbog ovog naslova.

Pregledi su takođe istakli osvežavajući izazov upravljanja resursima kao što su municija i hrana da bi se preživelo u ovom naslovu. Dizajn igre takođe deluje prilično fleksibilan, što znači da možete preskočiti različite ciljeve tokom misije.

Stalker 2 se čini da je dao igračima mnogo slobode, što je ono što igrači vole. Još jedna jedinstvena stvar bila je da NPC-jevi mogu da završe kvest bez nagrađivanja ako se odlučite da opljačkate mrtvo telo svog prijatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top